Ervaringen

Margriet,
Ik wil je graag bedanken dat je bij ons bent geweest, een jaar na het overlijden van Henk. Heel lief van je en dat hebben we allemaal erg gewaardeerd. Je bent een vriendelijke en lieve vrouw, dank je wel.

Lieve groet, Marion

“Het regelen van een uitvaart van een overleden partner is een zware opgave. Uitvaartbegeleidster Margriet Hassing van La Vida uitvaartbegeleiding was hierbij mijn steun en toeverlaat. Ze had oog voor zowel de praktische als gevoelsmatige kanten van deze moeilijke periode. Margriet kwam elke dag langs om voortgang te bespreken.  Stap voor stap gaven we vorm aan een laatste eer die recht deed aan mijn vrouw. Voor mij gaf dit troost. Tegenover haar levenseinde hebben we iets moois neergezet en dit bood de basis voor een nieuw begin. Trefwoorden hierbij zijn empathie, aandacht, praktische zin, stijl, rust en creativiteit. Margriet leverde maatwerk en nazorg en daarmee overtrof ze mijn stoutste verwachtingen.”
 
Eric Rougoor

Margriet,

Je bent een bijzonder mooie en lieve vrouw die haar werk echt met passie doet. Fijn dat je er voor ons was.


Dag Margriet,

Ik wil je bedanken voor de goede begeleiding van de uitvaart van mijn moeder afgelopen week. Ik vond je rust en geduld erg prettig. Ook viel me op dat je goed oog had voor wat ons wel en niet aansprak. Het heeft voor mij geleid tot een week waar ik met een goed gevoel op terugkijk.
 
groet,
Jan

Lieve Margriet,

Bedankt voor alle zorg en lieve woorden en daden, waardoor wij het jaar toch positief kunnen afsluiten.


Lieve Margriet,
 
Zoals ik jou ken: warm, betrokken, krachtig en met een heel duidelijk eigen stijl, is het een aanwinst voor ons vak dat jij je eigen bedrijf ben gestart.
Gefeliciteerd met deze prachtige stap!
De mensen die jij gaat begeleiden, zullen zich gehoord en gezien voelen. En hoe mooi dat een vrouw die zelf het leven los gaat laten, jou het laatste duwtje af om voor jezelf te beginnen.
Viva “La Vida”!
Met “La Vida” heb je een prachtige naam gekozen voor jouw bedrijf en die naam past.
Geniet van je keuze.
 
Liefs Anne