Waarom La Vida uitvaartbegeleiding

Op het moment van overlijden staat de wereld even stil. Een stilte die het verlies voelbaar maakt, maar ook een stilte die het begin is van iets nieuws. Mijn uitgangspunt bij het begeleiden van een uitvaart is recht doen aan de overledene, een spiegel van het leven creëren. Maar ik kijk ook naar wat u nodig hebt om goed afscheid te kunnen nemen.

Als ik degene ben die u mag begeleiden tijdens de intense week van afscheid nemen dan kunt u rekenen op het volgende: Tijd om over uw keuzes na te denken. Aandacht, want dat wat aandacht krijgt, groeit, zo kan er een mooie herinnering ontstaan. Door te luisteren en door mijn empathisch vermogen kan ik uw wensen vertalen in een persoonlijke uitvaart.

Schoonheid, want schoonheid biedt troost. Essentie, wat is van wezenlijk belang voor u? Oog voor detail, dat zorgt voor het verschil tussen mooi en bijzonder. Kennis van zaken, de mogelijkheden zijn eindeloos, ik zal u adviseren. Daadkracht, actief als het nodig is, beschouwend als het kan. Liefdevol, met mijn sterke en lieve karakter zorg ik samen met u voor een persoonlijke begrafenis of crematie.